25 ittasvezető bukott le Szolnok megyében

25 ittasvezető bukott le Szolnok megyében

Tizenkét esetben volt az itasság olyan mértékű, hogy büntetőeljárást indítsanak. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai az elmúlt heti ellenőrzések során 25 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A rendőrség öt esetben közigazgatási bírságot alkalmazott, nyolc esetben szabálysértési eljárást kezdeményezett, míg tizenkét gépkocsivezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást - közölte közleményében a rendőrség

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére! Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, hiszen a jogsértők nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is. Kérjük, a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt! 

...hogy mindenki hazaérjen!

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.