Bűnügyi felügyelet alatt lopott a karcagi tolvaj

Bűnügyi felügyelet alatt lopott a karcagi tolvaj

Házi őrizete alatt is lopott a karcagi tolvaj. 

Egy helyi férfi két ingatlanba is bement Kunmadarason, miközben bűnügyi felügyelet alatt áll. A rendőrség közleménye szerint az illető szeptember 22-én 12 óra és december 5-én 20 óra között. Az egyik lakóházból elektromos és kéziszerszámokat, és háztartási gépeket, míg a másikból épületből szerszámgépeket, akkumulátoros dekopír fűrészt, és egy festményt vitt magával.

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, majd elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt a kihallgatásakor a tettére nem tudott magyarázatot adni, a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a jogsértő lakcímén kutatást hajtottak végre, ahol az eltulajdonított értékeket megtalálták. Az egyenruhások a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.