Eltűnt a 15 éves Viktoria Szolnokról

Eltűnt a 15 éves Viktoria Szolnokról

A lakosság segítségét kéri a rendőrség. 

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Vincze Viktória eltűnése ügyében. A 15 éves szolnoki lány 2020. december 6-án 18 óra 50 perc körül otthonából távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írja a videkma.hu.

Az eltűnt személy körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, arca kerek formájú, világos bőrű, zöld szemű, világosbarna, vállig érő hajú. Eltűnésekor virágos téli kabátot, fekete cipőt, kék farmernadrágot viselt és egy szürke válltáska volt nála. A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Vincze Viktóriát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.