Három baleset volt a megyében 24 óra alatt

Három baleset volt a megyében 24 óra alatt

Szerencsére egyik balesetnek sincs súlyos sérültje.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek - írja honlapján a rendőrség. 

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Temető úton a belváros irányába 2021. január 6-án 18 óra 25 perc körül. A sofőr egy kereszteződéshez érve nem észlelte, hogy az előtte haladó személygépkocsi vezetője a fényjelző készülék piros jelzése miatt megállt, és nekiütközött. A baleset következtében a figyelmetlen gépkocsivezető utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Szolnok belterületén 2021. január 6-án 13 óra 25 perc körül, amikor egy kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Ugyancsak az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a baleset, ami Fegyvernek belterületén történt 2021. január 6-án 15 óra 45 perc körül. Egy 30 éves füzesgyarmati lakos személygépkocsival közlekedett, amikor egy kereszteződéshez érve – az „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárját toló gyalogosnak és összeütköztek. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.