Jogosítvány nélkül és részegen bukott le az autós

Jogosítvány nélkül és részegen bukott le az autós

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. január 17-én 16 óra 30 perc körül Szolnok belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért további mintavétel céljából előállították. A jogsértő férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást – írta az elmúlt 24 órában történt eseményekről a police.hu oldalon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kínai vakcinából kevés lehet a két oltás

Magánemberek kezdtek utánajárni, hogy mennyire védi meg őket a kínai oltás. Az eredmények lesújtóak. Egyre több olyan ember is jelentkezik a csoportba, akinek nemcsak az antitestvizsgálata negatív, hanem a sejtes immunitása sem alakult ki.

  • 2021. június 14.

Milliós károkat okozott egy részeg rongáló a nyíregyházi sportcsarnokban

Az ittas fiatalt a helyszínen elfogták. Nem emlékszik semmire. 

  • 2021. június 14.

Több mint 300 településen irtják a szúnyogokat

Több mint háromszáz településen védekeznek a héten szúnyogok ellen - tájékoztatta a szúnyogirtási program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-t.

  • 2021. június 14.