Júniusban újranyitnak a Cinema City mozik

Júniusban újranyitnak a Cinema City mozik

Június 3-án nyitnak országszerte a Cinema City mozik. Kétszázhárom nap zárva tartás után. 

Egyebek mellett a Nomádok földje Oscar-díjas filmdrámával, Lelki ismeretek animációs filmmel és a Hét kis véletlen magyar alkotással indulnak a vetítések.

Júniusban a Cinema City mozik műsorra tűzik egyebek mellett a Hang nélkül 2 thrillert, a Halálos Iramban 9. és a Szörnyella című krimi-vígjátékot. Látható lesz a Démonok között 3. - Az ördög kényszerített amerikai természetfeletti horrorfilm és a Spirál: Fűrész hagyatéka bűnügyi-horror, a Fűrész-filmsorozat kilencedik része.  

A családokat a Disney stúdió Luca című animációs kalandfilmje és a Sony stúdió Nyúl Péter - Nyúlcipő animációja várja. A magyar produkciók közül Felméri Cecília Spirál, Gothár Péter Hét kis véletlen és Kocsis Ágnes Éden című filmdrámáját láthatják a nézők.

Nyáron tűzik műsorra Badits Ákos Űrpiknik, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmjét, valamint Nagy Viktor Oszkár Becsúszó szerelem című vígjátékát és Enyedi Ildikó Feleségem története című alkotását. Kora ősszel jön Herendi Gábor Toxikóma és Nagy Dénes Természetes fény című, Ezüst Medve-díjas filmdrámája.    

A vetítéseken a hatályos óvintézkedések betartásával lehet részt venni. Részletes moziműsor május 30-tól lesz elérhető a cinemacity.hu weboldalon.

MTI

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.