Kutyabarátkozás után fejelés volt Nyíregyházán

Kutyabarátkozás után fejelés volt Nyíregyházán

Egy évre felfüggesztette az eljárást a Nyíregyházi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, akinek póráz nélkül sétáló kutyájától egy másik eb megijedt, az emiatt kialakult vitát a férfi pedig erőszakosan rendezte.

A férfi 2021. június 26-án napközben nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott el, majd éjjel 22 óra körül Nyíregyháza főterén póráz és szájkosár nélkül sétáltatta a border collie fajtájú kutyáját. A kutya meglátott egy kisebb testű spánielt, melynek gazdája az egyik teraszon lévő asztalnál beszélgetett barátnőjével. A férfi kutyája a spánielhez ment, mire annak gazdája ezt támadásnak vélte, és a kiskutyát az ölébe vette azért, hogy távol tartsa a nagyobb testű border collietól. Mindezt látva a szomszéd asztalnál ülő külföldi férfi a nő segítségére sietett, és az elkövető kutyája irányába rúgott azért, hogy elkergesse a helyszínről. Ekkor ért az asztalhoz az ittas férfi, aki a látványon felbosszantotta magát, és a külföldi férfit előbb lefejelte, majd a teraszon több asztalt és széket is felborított. Ezzel a magatartásával garázdaság vétségét valósította meg.

Az ügyészség a büntetlen előéletű és megbánó magatartást tanúsító férfival szemben az eljárást egy évre felfüggesztette, melynek eredményes elteltével az eljárás megszüntetése várható.

Gyermekpornográf felvételek miatt csuktak le egy idős férfit Nógrádban

A 74 éves aggastyán szabad lábon védekezne ezért fellebbezett a letartóztatása ellen. 

  • 2021.09.17

Háromszázmilliót csalt ki, nyolc évet kapott egy férfi Mohácson

Különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás miatt első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt a Mohácsi Járásbíróság egy férfit, aki 2008 és 2010 között huszonkét sértettől csaknem 300 millió forintot csalt ki. Az ítélet nem jogerős.

  • 2021.09.17

Kigyulladt egy hódmezővásárhelyi sertéstelep

Sok sertés elpusztult a tűzben.

  • 2021.09.17