Megverte cellatársa a soroksári futő nő gyilkosát

Megverte cellatársa a soroksári futő nő gyilkosát

D. Csaba undorodik a nőket bántalmazó rabtársaktól: kiütötte a halálosztó a soroksári futó nő gyilkosát - írta a Blikk.

Hiába könyörgött a soroksári futó nő megölésével megvádolt R. Szilveszter, hogy ne tegyék a nemzetközileg ismert bérgyilkossal, D. Csabával egy cellába, a börtön vezetősége úgy döntött, a két nehézfiú jól kijön majd egymással napi 24 órában összezárva pár négyzetméteren - írta a Blikk. Az elképzelés nem jött be, a feszültség napról napra fokozódott a két rab között, tegnap reggel pedig R. elpanaszolta az ügyvédjének, hogy zárkatársa minden indok nélkül nekiesett és jól helybenhagyta. D. Csaba pont azelőtt verte meg a férfit, hogy utóbbinak elkezdődött a tárgyalása.

Nagy valószínűséggel ez a belülről fakadó utálat vezérelhette R. Szilveszterrel szemben is, hiszen a vád szerint ő ölte meg 2013-ban az otthonról kocogni induló családanyát, Kardosné Gyurik Krisztinát.

A rendőrség öt évvel a futó nő megölése után gyanúsította meg az akkor más bűncselekmények miatt börtönben lévő R. Szilvesztert a gyilkossággal. A Soroksáron történt bestiális tett helyszínén rögzített anyagmaradványok és a férfi DNS-mintája ugyanis egyezést mutatott.

D. Csaba lelkén több emberélet is szárad: a bérgyilkos többek között hidegvérrel kivégzett a Pólus Center mögött egy magyar vállalkozót is.

Blikk

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.