Online órája közben hunyt el egy tanár

Online órája közben hunyt el egy tanár

Nem sikerült újraéleszteni. 

Elhunyt hétfőn egy Bács-Kiskun megyei középiskola pedagógusa, miközben online órát tartott egy osztálynak. A Bors az eset egyik szemtanújának, egy diáknak az elmondása alapján azt írta: körülbelül 15 perc telhetett el az órából, amikor a tanárnő rosszul lett és leesett a székről.

A diákok kiabálni kezdték a nevét, többen pedig telefon próbálták hívni a pedagógust, akinek a férje rövidesen benyitott a szobába, és a fiatalok szeme láttára megkezdte az újraélesztést. Hamarosan a mentők is a helyszínre értek, de már nem tudtak segíteni a tanárnőn.

Az iskola, ahol a pedagógus tanított, kegyeleti okokra hivatkozva nem nyilatkozott a Borsnak. Az Országos Mentőszolgálat azt írta: „A percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, akivel a mentésirányító a mentők kiérkezéséig végig telefonos kapcsolatban volt, sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét.”

Az újság megszólaltatta Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki szerint nagyon fontos, hogy a tragédiát átélő diákoknak pszichológus vagy terapeuta segítsen feldolgozni a traumát.

Foirrás: hvg.hu

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.