Őrizetben az ismerőse kocsiját elkötő férfi

Őrizetben az ismerőse kocsiját elkötő férfi

A gyanúsított Újszászról vitte el az autót, amivel 50 km megtétele után egy tiszaföldvári útárokban landolt.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségen, mert újszászi háza elől, a használatában lévő személygépkocsiját ismeretlen személy 2021. május 10-én 23 óra és május 11-én 7 óra 30 perc között eltulajdonította. A bejelentő elmondta, hogy a jármű gyújtáskapcsolójában az indítókulcsot benne hagyta, így az elkövető könnyedén megszerezte a gépkocsit. Bejelentést követően a rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, mely során elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket is.

Megállapították, hogy az autóval egy újszászi lakos hajtott el, majd Tiszaföldváron, az Ostor utcában az útárokba hajtott. A feltételezett elkövető itt a járművet hátra hagyta, azonban a gépkocsi tolató kamerájának kijelzőjét, valamint a sértett pénztárcáját – melyben több tízezer forint volt – magával vitte. Az egyenruhások elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit, akit lopás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

 

Forrás: police.hu

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.