Rendőrkézen a kunszentmártoni rablók

Rendőrkézen a kunszentmártoni rablók

Cipőt és kabátot raboltak a haramiák.

Egy helyi lakos 2021. január 30-án 16 óra 20 perc körül, Tiszaföldvár belterületén találkozott egy ötfős társasággal, akikkel beszélgetésbe egyedett. A csoport három tagjának távozását követően, a sértett a két férfival folytatta útját, amikor egy pillangókés kicsapódó hangját vélte hallani a háta mögött. Az egyik férfi felszólította, hogy adja át a kabátját, a cipőjét és az övtáskáját, különben „gyorsan halálra lesz ítélve”. A megfélemlített személy, a fenyegetés hatására, önként átadta a kért dolgokat, mire a férfiak távoztak a helyszínről. A bejelentést követően, a rendőrök rövid  időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket lakcímükről előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 18 és 19 éves jogsértőket, majd őrizetbe vételükről határoztak, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az egyenruhások kutatás során a terheltek lakcímén megtalálták és lefoglalták a sértett sportcipőjét és övtáskáját.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két tiszaföldvári lakossal szemben. 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.