Rendőrök vitték el a fő vírustagadót

Rendőrök vitték el a fő vírustagadót

Gödény Györgyért reggel mentek a rendőrök.

 

Gődény György felesége azt állítja a Facebookon, hogy férjét péntek hajnalban előállították a rendőrök. Ez összhangban van azzal, amit péntek délelőtt az operatív törzs tájékoztatóján Gál Kristóf ORFK-szóvivő mondott: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztálya több hete nyomozást indított vírustagadók online tartalmai miatt, és ebben az ügyben ma délelőtt négy különböző, „vírusszkeptikus” hangadónak számító személyhez köthető helyszínen tartottak kutatásokat a rendőrök.

 „Biztos tudtok róla, hogy már jó ideje aljas támadásoknak vagyunk kitéve. De a mai nap ennél tovább mentek, és a családunk életébe már közvetlenül is beavatkozva, hajnalban megszálltak bennünket, majd házkutatás és lefoglalás után Gyurit elvitték a magukat »nemzetinek« mondó nyomozóiroda emberei…” – írja Gődény Melinda férje hivatalos Facebook-oldalán. Leírta, hogy mint család hogyan élték meg a rendőri akciót, és arra kéri az embereket, hogy „most különösen erősítsétek lélekben Gyurit és bennünket”.

„De bármi is történjen, mi nem törünk meg, és ahogy ezt éppen a tegnap esti bejegyzésében megírta, mától egy új időszak kezdődik el” - utal férje tegnapi bejegyzésére, amiben Gődény azt írja, hogy ideje a tettek mezejére lépni, és harcba hívja járványtagadó híveit. Az első harci feladatnak kiadta, hogy az emberek szerezzenek be sípot vagy kürtöt. „Egyelőre ennyi, ez nem túl nagy kérés és feladat, de ebből is látszani fog, hogy ki az, aki már itt elakad” – írta.

 

Forrás: Telex

 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.