Újra törvényt sértett M. Richárd

Újra törvényt sértett M. Richárd

A Dózsa György úti horrorbaleset okozója most egy edzőteremben bukott le. 

Úgy tűnik, hogy törvényen felülinek gondolja magát a Dózsa György úti baleset egyik felelőseként nem jogerősen négy év fogházra ítélt M. Richárd - írja a Bors. A férfiról a lap írta meg először október közepén, hogy a XIII. kerületben egy Mercedes volánjánál ülve bukott le úgy, hogy a bíróság korábban örökre eltiltotta a vezetéstől, a jogosítványát – amivel egy más ügy miatt a baleset idején sem rendelkezett – pedig a jogerős ítéletéig bevonták.

M. Richárd ezúttal egy újpesti konditeremben edzett, ami a koronavírus-járvány miatt elrendelt szighorítások miatt nem lehetett volna nyitva. – A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a 2017 tavaszán történt Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek – közölte a BRFK. A feljelentett hét személy egyike a fitneszterem alkalmazottja.

 

 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.