Várkonyi Andrea feleségül megy Mészáros Lőrinchez

Várkonyi Andrea feleségül megy Mészáros Lőrinchez

A Hot! magazinnak a műsorvezető is nyilatkozhott és elismerte a régóta pletykált kapcsolat tényét.

A Hot! magazin címlapján az virít, hogy Összeházasodnak, és hogy Mészáros Lőrinc megkéri a kezét.  Várkonyi kapcsolatáról közeli ismerősökre hivatkozva számolnak be. A tévés egyik kollégájától azt idézték, hogy Várkonyi munkájából kifolyólag ismerte Mészárost, de közelebbi kapcsolatba csak hónapokkal a felcsúti milliárdos válása után kerültek. Az első lépést állítólag Mészáros tette meg.

Egy csak bennfentesként hivatkozott megszólaló azt mondta, hogy Mészáros és Várkonyi harmonikus párt alkotnak, és ezért nem volt számára meglepő, hogy Mészáros megkérte a tévés kezét, és hogy össze is fognak házasodni. Erről az érintettek egyike sem nyilatkozott, Várkonyi csak röviden reagált az őt éppen címlapjára helyező és róla vezércikket is jegyző Hot!-nak. „A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.”

 

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.