Zuglói kocsmából hurcolták el a férfit, akit félholtra vertek a rendőrök

Zuglói kocsmából hurcolták el a férfit, akit félholtra vertek a rendőrök

Zuglói kocsmából hurcolták el a férfit, akit félholtra vertek a rendőrök. A Blikk azt valószínűsíti, hogy a kollégáikra akarták kenni a bántalmazást a bevadult zsaruk.

A XIV. kerületi rendőrkapitányságtól alig három és fél kilométerre áll az a söröző, ahonnan június 3-án garázdaság miatt elvittek egy vendéget a rendőrök. A férfit ismerték a kocsmában, amikor ivott, korábban és az ominózus esetben is kezelhetetlenné vált. A rendőrök később az előállítóhelyiségben brutálisan összeverték a férfit, akit végül életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A Blikknek sikerült beszélnie egy szemtanúval, aki a múlt hét csütörtökén szintén a kocsmában tartózkodott.

Fővárosi Törvényszék közlése szerint ketten vettek részt az ütlegelésben, a harmadik társuk pedig az egészet végignézte. Információnk szerint az előállított, majd összevert férfi magában is kárt tett a rendőrségen.

Úgy tudja a Blikk, hogy a brutális zsaruk a férfit előállító készenlétisekre próbálták kenni a bántalmazást, a tervük azonban pillanatok alatt dugába dőlt. A fogdán ugyanis – ahol a bántalmazás történt – kamera működött, ami mindent pontosan rögzített, és amely bizonyító erejű lehet.

A letartóztatott zsarukat hivatalos eljárásban csoportosan elkövetett bántalmazással és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják, az egyikük ellen egy másik büntetőeljárás is folyamatban van, sőt a bizonyítékok manipulálása is felmerült az esetükben. A szolgálati jogviszonyukat azonnal felfüggesztették.

Blikk

Nyitóképünk illusztráció: shutterstock.com

Magasabb nyugdíjat kapnának a gyereket vállalók?

Nem nyerte el a lakosság tetszését a gyerekszámtól függővé tett nyugdíj javaslata.

  • 2021. június 16.

Egymással szemben haladt két személyvonat Mosonmagyaróvár térségében

Szerencsére időben megállították a szerelvényeke, így nemtörtént katasztrófa. 

  • 2021. június 16.

Másfél évre lezárták a Lánchídat

Hajnali 4 órakor teljesen lezárták a Lánchidat és környezetét a gyalogos és a közúti forgalom elől a felújítás idejére, várhatóan másfél évre.

  • 2021. június 16.