Másfél perces köszöntőért ment Panamába Hende Csaba

Másfél perces köszöntőért ment Panamába Hende Csaba

Az utazást közpénzből finanszírozták.

Panamavárosban járt Hende Csaba korábbi honvédelmi miniszter, Szombathely és térsége országgyűlési képviselője, hogy részt vegyen egy konferencián írta meg az ugytudjuk.hu. Június 29-én és 30-án tartották Panamavárosban egy nemzetközi szervezet, a nemzeti parlamentek hírszerzési bizottságai közti koordinációt elősegítő Parlamentary Intelligence-Security Forum ülését. Hende mint a szervezet irányító bizottságának tagja természetesen vett részt az ülésen, utazásának költségeit az Országgyűlés Hivatala állta, közpénzből.

A fideszes politikus már napokkal a konferencia elött a városba érkezett, de nem tudni miért. Az ugytudjuk.hu-nak a parlamenti sajtóiroda azt válaszolta, hogy Hende azért érkezett már június 26-án este, mert 27-én egy szűk körű egyeztetésen vett részt a konferencia előadóival. Erről azonban a képviselő semmilyen hírt nem adott, pedig általában kifejezetten aktív a Facebookon.

A lap közérdekű adatigényléssel fordult az országgyűléshez, azt tudakollva tőlük, mibe fájt az adófizetőknek Hende kiruccanása. Az ugytudjuk.hu-n megnézheti azt a másfél perces köszöntő videót, ami miatt Hende az egzotikus országba látogatott és amelyben meghívja a konferencia résztvevőit a nemzetközi szervezet budapesti eseményére.

 

 

 

Huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Szajolban

Huszonnyolc férőhelyes, kétcsoportos bölcsőde épül Szajolban 356 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból.

  • 2021.07.23

Madárodúkat, denevérházakat helyeztek ki a Debreceni Egyetem szolnoki campusán

Öt hektáron negyven madárodút, tíz denevérházat, madáritatókat és két méhlegelőt helyeztek ki csütörtökön a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán - közölte az egyetem sajtóirodája közleményben az MTI-vel.

  • 2021.07.16

Balatonból kiemelt roncsok láthatóak a Szolnoki Repülőmúzeumban

A Balatonból kiemelt Me 109 típusú - becenevén "Messzer" - repülőgéproncs-alkatrészek tekinthetők meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban - közölte a múzeum közleményben az MTI-vel.

  • 2021.07.14