Tűz ütött ki egy 96 lakásos szombathelyi házban

Tűz ütött ki egy 96 lakásos szombathelyi házban

Egy ember súyosan megsérült.

Tűz ütött ki egy 96 garzonlakásból álló épületben hétfőn kora délután Szombathelyen a Dr. Szabolcs Zoltán utcában, a házból két embert menekítettek ki a tűzoltók - közölte a katasztrófavédelem. Az MTI helyszínről származó értesülései szerint egy ember súlyosan megsérült a tűzben, őt a mentők kórházba vitték.

Balog Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: szombathelyi és a sárvári tűzoltókat riasztották, akiknek sikerült eloltaniuk a lángokat.

Hozzáfűzte: kollégái jelenleg hőkamerával vizsgálják át és kiszellőztetik a füsttel telítődött épületrészeket, az oltás és az utómunkálatok idejére átmenetileg harminc embernek kellett elhagynia az épületet.

Vádat emeltek egy kislányt molesztáló hetvenéves férfi ellen

Tíz évre küldené rács mögé az ügyészség a pedofilt.

  • 2022.04.22

Ősztől Szolnokon is lesz honvédkollégium

Ősztől Szolnokon is lesz honvédkollégium - jelentette be a Honvédelmi Minisztérium (HM) honvédelmi államtitkára szerdán.

  • 2022.04.20

Hadijátékkal emlékeznek az 1849-es szolnoki csatára szombaton

Több nemzet katonái, lovas huszárok, gyalogság, tüzérek csapnak össze az ország egyik legnagyobb létszámú hadijátékán, amellyel az 1849-es csatára emlékeznek Szolnokon szombaton - közölte a Tisza-parti város vezetője az eseményről tartott hétfői sajtótájékoztatón.

  • 2022.02.28