160 milliós osztalékot fizetett Rogán Cecília cége

160 milliós osztalékot fizetett Rogán Cecília cége

A NER-feleség jól járt az állami százmilliókkal.

Több hónapos késéssel, de végre elérhető Rogán Cecília és Sarka Kata közös cégének beszámolója 2019-ről. Tavalyelőtt több mint 500 millió forint támogatás érkezett állami cégektől a Nakama & Partners által szervezett rendezvényekre, ami így  bár 24 milliós nyereséget produkált, a tulajdonosok mégis kifizettek maguknak 160 millió forint osztalékot,

írja a hvg.hu. A többségi tulajdonos Rogán Cecíliáé lett az összeg több mint fele, 81,6 millió forint. A világjárvány sem tett be az állami millióknak, 2020-ban 210 millió forintot utalt a Szerencsejáték Zrt. 

 Forrás: 444.hu

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.