A Hősök terén lesz összellenzéki nagygyűés október 23-án

A Hősök terén lesz összellenzéki nagygyűés október 23-án

Okber 23-án először állnak közös színapdra az előválasztás győztesei. 

"65 évvel ezelőtt a magyar nép megmutatta, hogyan kell a szabad Magyarországért együttes erővel, egységesen kiállni. Akkor az elnyomó kommunista rezsimmel és a legyőzhetetlennek hitt Szovjetunióval szállt szembe együtt az ország, most egy bebetonozott Orbán-rendszerrel szemben kell kiállnia annak, aki egy szabad, békés és fejlődő Magyarországot szeretne. Csatlakozzon a szabadság hőseihez!" - olvasható a hat ellenzéki párt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös felhívásában. 

Ebből kiderül, október 23-án először állnak egy színpadra az ellenzéki pártok közös jelöltjei, hogy megmutassák, "csak együttes erővel tudunk megteremteni egy demokratikus, szabad Magyarországot". A rendezvény október 23-án szombaton, délután négy órakor kezdődik a Hősök tere és a György út sarkán. 

Gyengült péntek reggelre a forint

Most nem dőlt be a nagetív rekord.

  • 2021.11.26

Meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet

A nagy érdeklődésre tekintettel jövő héten is lehet regisztráció nélkül oltást kapni az oltópontokon.

 

  • 2021.11.26

A mérések szerint növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában

A Szegedi Tudományegyetem harmadik éve folyó kutatásai szerint növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában, a szennyezés elsősorban kommunális eredetű - közölte a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-vel.

  • 2021.11.26