A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A külföldi láncok közül tavaly a Lidl átvette a vezetésgt a Tescotól. 

Hivatalosan is a Lidl-be járunk a legtöbbet vásárolni, ugyanis tavalyi évben Lidl lett a külföldi kézben lévő magyar boltláncok listavezetője, ezzel letaszítva a trónról a korábbi listavezetőt, a Tescót.

A Lidlnek a tavalyi évben 21 százalékkal növekedett a belföldi forgalma, ami azt jelenti, hogy 2020 márciusától 2021 februárig nettó 667 milliárd forint volt a bevételük. A lista második helyén a Spar áll, akik a tavalyi évben 10 százalékkal tudták növelni a forgalmukat, és 630 milliárdot kerestek. A korábbi csúcstartó Tesco viszont lecsúszott a harmadik helyre, a forgalma nemhogy nem növekedett, de két százalékkal visszaesett, 588 milliárd volt a bevételük.

Ezt követi az Auchan 356 milliárdos bevétellel és 7 százalékos forgalomnövekedéssel, majd a Penny 307 milliárddal és 14 százalékos növekedéssel, utána pedig az Aldi 292 milliárdos bevétellel és jelentős, 19 százalékos forgalomnövekedéssel. 

Forrás: napi.hu

Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja, 2 év felfüggesztettet kapott

Egy szinte mellékszerepőrő van szó, aki a kenőpénzeket vett át és juttatott célba. 

  • 2021.09.15

Gulyás: A kormány nem kívánja a lezárások politikáját folytatni

A kormány értékelése szerint a koronavírus negyedik és azt követő hullámai alapvetően eltérnek majd az előzőektől, hiszen az oltás védettséget ad, aki be van oltva, annak a védettsége sokszorosára nő - közölte a járványügyi helyzettel kapcsolatban a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten, a Kormányinfón.

  • 2021.09.15