A titkosszolgálaté lehet a Czeglédyt kukkoló kocsi

A titkosszolgálaté lehet a Czeglédyt kukkoló kocsi

“Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék színű Mazda 3 típusú gépkocsinak, amivel a napokban követni próbáltak, mégis bízom benne, hogy ez nem igaz, és valakik “csupán” hamis rendszámot használtak.” Ezt Czeglédy Csaba szombathelyi ügyvéd, a DK politikusa posztolta ki az imént a Facebookra.

 Czeglédy a bejegyzésben megerősítette a Népszava keddi információját, miszerint az ügyében a feljelentése után rendőrségi nyomozás indult egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt. Az ellenzéki politikus április 19-én, hétfőn, szintén a Faceboookon posztolt először arról, hogy szerinte valaki megfigyeli:

"Még én is megdöbbentem az állampárt legújabb lépésén: a Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rám.A napokban azzal szembesültem, hogy több idegen szervezetten figyeli a házat, ahol lakom. Majd amikor elindultam otthonról autóval, még követtek is. Pont úgy, mint a filmekben."

Az ügyvéd-politikus ezután leírta, hogyan tudott az őt állítása szerint követő kocsi mögé kerülni, és a mellette ülő hogyan tudta lefotózni a rendszámát. Czeglédy elmondása szerint ezután ügyfélkapun keresztül ellenőrizte, hogy kié az autó, de

"a hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszám nem került kiadásra Magyarországon."

Friss posztjában Czeglédy azt állítja, hogy a hétfői bejegyzése óta több szomszédja is azzal kereste meg, hogy ők is észrevették a politikus házát figyelő idegeneket, akikről néhány fotót is készítettek, illetve az egyik szomszéd felírta az ott várakozó autó rendszámát, ami megegyezett a Czeglédy által lefényképezettel. A politikus három fotót mellékelt, amiken felismerhetetlen figurák állnak és ülnek az utcán.

 

Forrás: 444

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.