Belügyes autóból figyelték meg Czeglédy Csabát

Belügyes autóból figyelték meg Czeglédy Csabát

Ezt a rendőrség tudatta a DK-s politikussal, így a titkos megfigyelése miatt nem is járnak el, a nyomozást megszüntették.

“Most már bizonyíték van rá, ráadásul ők maguk vallották be, hogy megfigyelik a belügyi szervek a Fidesz orra alá borsot törő ellenzéki politikusokat.” állította Facebook-bejegyzésében a hétvégén Czeglédy Csaba, a Demokratikus Koalíció színeiben politizáló szombathelyi ügyvéd, a helyi közgyűlés képviselője.

Felidézte: április elején Szombathelyen - segítséggel - lefotózta az őt követő sötétkék színű Mazdát, aminek rendszáma nem szerepel a gépjármű nyilvántartásban. Feljelentést tett, a rendőrség pedig kénytelen volt büntetőeljárást elrendelni ismeretlen tettes ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt.

Most pedig megszüntették a nyomozást, ugyanis bár titkos, de valós a Mazda rendszáma. A határozat leglényegesebb része így szól: “A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti - valós - forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.”

“Nekem a helyi közösség segített leleplezni az illegális megfigyelést, így sikerült lebuktatnom a bénázó titkosszolgálatot. A gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik.” - írta Czeglédy. A politikus úgy látja e szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél.

“Vajon hány DK-s, MSZP-s, Jobbikos, Momentumos, Párbeszédes, LMP-s politikust figyelnek meg jelenleg is?” - tette fel a kérdést végül Czeglédy Csaba.

 

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.