Betiltja a kormány a szilveszteri tűzijátékokat

Betiltja a kormány a szilveszteri tűzijátékokat

Így persze árusítani sem lehet a pirotechnikai eszközöket. 

Az eddig is biztos volt, hoghy szilveszteri bulik idén nem lehetnek, mert az év utolsó napjára is érvényben marad a kijárási korlátozás este 8 és hajnali 5 közt és tíz embernél több nem lehet egy helyszínen.

„Egy buli több hetes védekezés eredményét sodorhatja veszélybe” – mondta erről a kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter a hvg.hu tudósítása szerint. 

Gulyás a tájékoztatón azt is megerősítette, hogy a bulitilalom miatt betiltják a petárda és tűzijáték értékesítését az országban. A miniszter arra nem tért ki, hogy számíthat-e szankciókra, aki a tavalyról titokban megtartott néhány petárdát, és azt használja fel az ünnepléshez.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.