Bödöcs: Ruszkik, haza, család

Bödöcs: Ruszkik, haza, család

A humorista reagált az aktuális politikai történésekre ezzel a címmel.

Új videót tett közzé Bödőcs Tibor, méghozzá Ruszkik, haza, család címmel, mely egy március 25-i szereplésének részlete. Ebben reagál az elmúlt hetek eseményeire a közéletben, így természetesen az orosz-ukrán háborúra, és arra, hogy az addig folyton harci lázban égő magyar kormány hirtelen a béke legnagyobb híve lett, amikor fegyverszállítmányokról lett szó. „Máshogy alakul a kampány, mint tervezve volt. (...) Mert Vlagyimir előre megy, nem hátra. A kurva anyját!” - mondta Bödőcs.

Szóba került a Békemenet, és az első sorban menetelő Gáspár Győző is, aki szerinte „felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából”, és akiről Bödőcs azt mondta: Nem tudom, kinek tartozhat, de nem lehet kevés az, ha odarángatták szerencsétlent.

 

 

 

A Bankszövetség ellenzi az újabb extra adóterhek kivetését

A jelenlegi környezeti feltételek mellett az idei első negyedévben a hazai bankszektor jövedelemtermelése megszűnt; az újabb extra adóterhek kivetését a magyar bankszektor ellenzi - közölte a Magyar Bankszövetség pénteken az MTI-vel.

  • 2022.06.03

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03