Clooney a gyerekei miatt harcol Orbánnal

Clooney a gyerekei miatt harcol Orbánnal

Most a Guardiannak nyilatkozva ekézte a világsztár aa magyar kormányfőt. 

„Harcba keveredtem Orbán Viktorral” - említette meg a Guardiannek adott, egyébként alapvetően az új filmjéről szóló interjúban George Clooney. Aki esetleg nem emlékezne: három hírciklussal ezelőtt a magyar közélet egyik központi témája az volt, hogy George Clooney akkor is megemlítette Orbán Viktor rendszerét egy másik interjúban. Szerinte új filmje hangulatát meghatározta, hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte - itt pedig Bolsonarót és Orbánt hozta fel példának. Erre a teljes kormányzat ellentámadásba lendült. Ez még abban az időben történt, amikor Szájer József köztiszteletben álló EP-képviselő volt.

Clooney most azt mondta, szerinte megéri felvenni a harcot az ilyen emberekkel, és zavarban lenne attól, ha nem állna ki egy olyan emberrel szemben, mint Orbán. A színész szerint ez a gyerekei miatt van így.

„Egy olyan időszakban, amikor ezek az őrültségek történnek, biztos akarok lenni abban, hogy majd azt mondhatom nekik: ezeket a dolgokat tettük, hogy szembeszálljunk ezzel a történelmi pillanattal. Nemcsak azért, hogy büszkék legyenek, hanem azért is, hogy egy jobb világban éljenek.”

 

Forrás: 444

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.