Deutsch Tamást hosszú hajú ficsúrnak nevezte a Jobbik elnöke

Deutsch Tamást hosszú hajú ficsúrnak nevezte a Jobbik elnöke

A Jobbik elnöke szerint az ő szavazóik többsége egyszerűen, sokszor panelban él, de mégis a szavazóik „ezerszer különb emberek, mert tisztességesek és dolgoznak, és nem urizálnak, nem zabálják a közpénzt, mint a kormánypárt befolyásos emberei és csatlósai” – mondta.

„Van önöknél egy hosszú hajú ficsúr, úgy hívják, hogy Deutsch Tamás” – kezdte napirend előtti felszólalását hétfőn a parlamentben Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Kövér László házelnök itt közbeszólt, azt mondta, el fogja venni a szót, ha Jakab ezt folytatja, „elegem van ebből” – mondta Kövér, aztán az ellenzéki párt vezetője folytathatta, illetve ahogy Kövér fogalmazott, újrakezdhette a felszólalását.

Jakab szerint Deutsch harminc éve élősködik a magyarok nyakán, és „lepanelprolizza” az embereket, konkrétan Jakabot. (Deutsch ezt a Telexnek adott interjúban mondta Jakabról.) A Jobbik elnöke szerint az ő szavazóik többsége egyszerűen, sokszor panelban él, de mégis a szavazóik „ezerszer különb emberek, mert tisztességesek és dolgoznak, és nem urizálnak, nem zabálják a közpénzt, mint a kormánypárt befolyásos emberei és csatlósai” – mondta. „Ismerkedjenek már a magyar valósággal!” – tette hozzá.

telex.hu

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.