DK: a kormány áremeléssel akarja tönkretenni a húsvétot

DK: a kormány áremeléssel akarja tönkretenni a húsvétot

A kormány egy hatalmas áremeléssel "akarja tönkretenni" a húsvétot - állítja az ellenzék.

 

Konczer Erik, az ellenzéki összefogás Komárom-Esztergom megye 1. választókörzetében induló képviselőjelöltje hétfői, online sajtótájékoztatóján az MNB elemzőire hivatkozva arról beszélt, hogy amikor a kabinet megszünteti az élelmiszer- és benzinárstopot, akkor hatalmas mértékű infláció jöhet.

A feldolgozatlan élelmiszerek és az üzemanyagok drágulása minden más szektorban érezteti a hatását, ezért mindenütt nagymértékű lehet az áremelkedés - emelte ki.

Konczer Erik kijelentette: április 3-án véget kell vetni a Fidesz "elnyomó hatalmának", és olyan kormányzatot kell létrehozni, amelyik egy felelősségteljes és átlátható gazdaságpolitikával minél előbb bevezeti az eurót.

A Bankszövetség ellenzi az újabb extra adóterhek kivetését

A jelenlegi környezeti feltételek mellett az idei első negyedévben a hazai bankszektor jövedelemtermelése megszűnt; az újabb extra adóterhek kivetését a magyar bankszektor ellenzi - közölte a Magyar Bankszövetség pénteken az MTI-vel.

  • 2022.06.03

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03