Dubajban dajdajozott Mészáros és Várkonyi Andrea

Dubajban dajdajozott Mészáros és Várkonyi Andrea

A NER magángépe Dubajban járt a hosszú hétvégén, március 12 és 16 között.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is szerepel azon az állítólagos repülési dokumentumon, amelyet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mutatott be szerdán a Facebookon. Az egyik ismertetett levél (a repülőgép kiszolgálását kérő email, amelynek címzettje a dubaji reptér) szerint Mészáros, Várkonyi és két további személy az OE-LEM gépével utaztak, a következő képen pedig egy e-mail tárgyából kiderült az is, hogy dubaji útról volt szó, március 12 és 16 között.

A Flight Radaron amúgy a gép rövid időre felvillant 12-én, Dubajban, amiről a 24.hu írt még akkor. A gép tegnap késő délután szállt le Budapesten. Hadházy szerint ha a dokumentum valódi - és szerinte minden jel szerint az -, akkor Mészáros és Várkonyi (akit a posztjában Gázszerelőként és Műsorvezetőnőként emleget) a március 15-i hosszú hétvégét Dubajban töltötte, annak ellenére, hogy Orbán Viktor kifejezetten azt kérte, a járványhelyzet miatt mindenki kerülje most az ilyen utazásokat, Dubajt külön is kiemelve.

Hadházy azt írta, az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül, és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

A hvg.hu kapott a hétvégén a Hadházyéhoz hasonló információt. Beszéltünk repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték az ilyen jellegű dokumentumokat, illetve – mint fogalmaztak - ha nem az, akkor aki készítette, pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. Kérdéseket juttattunk el Várkonyi Andreának, nem kaptak azonban sem megerősítést, de cáfolatokat sem.

 

Forrás: hvg.hu

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.