Egy magyar szurkoló még mindig előzetesben van Németországban

Egy magyar szurkoló még mindig előzetesben van Németországban

Nem tudni, pontosan mit követett el, lehetséges, hogy ez a szurkolló volt az, aki palackot dobott a rendőrők felé, e miatt súllyos testi sértés kísérletévell vádollhatják. 

Egy magyar futballszurkoló még mindig előzetes letartóztatásban van Németországban, írta Facebook-oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter. Münchenben szerdán rendezték a német–magyar Európa-bajnoki meccset, ami előtt és után összesen 18 magyar szurkolót állított elő a bajor rendőrség. Többségüket a jegyzőkönyv felvétele után gyorsan kiengedtek, majd egy vizsgálati fogságban tartott szurkolót a hétvégén helyeztek szabadlábra.

Szijjártó azt írta: a még előzetes letartóztatásban lévő szurkoló ügyvédjével a magyar főkonzulátus folyamatos kapcsolatban van. A külügy nem árulja el, mivel vádolják a szurkert, hiába próbált erre rákérdezni a Telex.

A lap szerint annyi már korábban megjelent a müncheni rendőrség honlapján, hogy a meccs közben egy szurkoló palackot dobott a rendőrök felé, és ezt a drukkert súlyos testi sértés kísérletével vádolták meg.

A Süddeutche Zeitung korábban azt írta, az előállított szurkolók között volt, aki a náci karlendítést használta, míg egyiküket Vér és Becsület témájú tetoválása miatt vittek be a rendőrök, mert az ilyen jelképek használata tilos. Nem véletlen, hogy meg is kérték a magyar drukkereket, takarják el az ilyen jellegű tetoválásaikat, mert Németországban büntetés jár az ilyesmiért.

Forrás:Telex

 

Elbukta a 77 milliárdos Norvég Alapot Magyarország

A kormány addig hadakozott, míg elbukta a pénzt. 

  • 2021.08.04

Luxus hotelt vett Szijj László

Az épületet közpénzekből húzták föl. 

  • 2021.08.04

A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A külföldi láncok közül tavaly a Lidl átvette a vezetésgt a Tescotól. 

  • 2021.08.04