Energetikai cég építi az új szolnoki hotelt

Energetikai cég építi az új szolnoki hotelt

A Szolnoki Többség frakció Facebook-oldalán sok érdekességet osztott meg az állami pénzekkel kitömött szolnoki szálloda építésről. 

Az év végén jött a hír, hogy új szálloda épül Szolnokon 0 milliárd forintból, és a beruházást 4 milliárdos támogatással segíti a kormány.  A városi ellenzéket tömörítő Szolnoki Többség oldalán egy érdekes összegzés jelent meg a beruházás körüli furcsaságokról. Mindjárt a nevét kifogásolják, amely Tiszakavics lesz, pedig köztudomású, hogy a Tiszában nincsenek kavicsok. 

Felvetik azt is, hogy a szállodai beruházást menedzselő Green Plan Energy Kft. fő tevékenysége villanyszerelés, nem pedig szállodaépítés, vagy idegenforgalom. azt is megemlítik a posztban, hogy a cég egy panelházban székel, s hiába a milliárdos állami segítség a társaságnak még egy cégtáblára sem futotta. 

 

További részletek a Szolnoki Többség Facebook-oldalán!

 

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.