Hatalmas malaca van egy tolnai fideszes családnak

Hatalmas malaca van egy tolnai fideszes családnak

Dúsgazdag lett a tolnai fideszes parlamenti képviselő családja. Horváthéknak 1 milliárd forintos uniós támogatás is jutott. 

Milliárdos cégbirodalmat építettek ki Horváth István Tolna megyei fideszes országgyűlési képviselő és családja. Több mint kétmilliárd forint bevételt és 185 millió forint profitot könyvelt el tavaly  – írta meg a telex.

A trafikozásban is érdekelt volt angoltanár kivette a részét az Orbán Viktor kormányfő vejéhez köthető Elios-ügyből is.

Állattartással, disznóhizlaldával is foglalkoznak. A család két állattenyésztéssel foglalkozó társasága vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, ennek révén a Horváth család érdekeltségei összesen csaknem egymilliárd forint brüsszeli forráshoz jutottak. 

24.hu

Fotó: shutterstock.com

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.