Havi 1,3 milliót kapnak az SZFE-kuratórium tagjai

Havi 1,3 milliót kapnak az SZFE-kuratórium tagjai

A DK adatigénylése nyomán derült ki, hogy a poszthalmozó Vidnyánszky Attila a legújabb melóhelyéről is behúz 1,3 millió forintot. 

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylése után kiderült, mennyi a fizetésük a Színház- és Filmművészeti Egyetemet felügyelő alapítvány dolgozóinak. Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök havi 1,3 millió forintot kap, és ugyanennyit vihetnek haza a kuratórium tagjai is, azaz Világi Oszkár, a MOL-csoport igazgatósági tagja, Rátóti Zoltán Jászai-díjas színész, Lajos Tamás László operatőr, érdemes művész és Bacsa György, a Mol üzletfejlesztési igazgatója.

Windisch László MNB-alelnök, mint felügyelőbizottsági tag havi 780 ezer forintot kap, Nemcsák Károly színész, Szapáry György Béla közgazdász, volt MNB-alelnök és Martonyi Zoltán jogász vagyonellenőrként pedig havi 650 ezret. 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.