Hende Csaba már ott tart, hogy a Fidesszel riogat

Hende Csaba már ott tart, hogy a Fidesszel riogat

Méghozzá azzal a szándékkal, hogy egyik ellenzéki kihívóját, Ungár Pétert próbálja lejáratni.

 

Meglepő összeesküvés-elmélettel rukkolt elő Ungár Péterről, az LMP képviselőjéről a fideszes Hende Csaba az ATV Egyenes beszédben.

A Fidesz szombathelyi képviselője, az Orbán-kormány korábbi honvédelmi minisztere azzal a teóriával állt elő, hogy az a hazugságáradat, amivel Ungár Péter szerinte nyakon önti őt, csak egy, a baloldali szavazóknak szóló kész átverés, mert az LMP politikusa Hende szerint valójában egy trójai faló, aki a választás után át fog állni a Fideszhez.

Kijelentése a műsorvezetőt, Rónai Egont is meglepte, de többszöri visszakérdezés után is ragaszkodott a kijelentéséhez, mondván: tényadatokon nyugvó szilárd meggyőződése, hogy Ungár Péter a „mi kutyánk kölyke”.

Minderre azután került sor, hogy Ungár Péter az Egyenes Beszéd két nappal ezelőtti adásában a panamai útja és a Szombathelytől való elvonások miatt bírálta Hende Csabát. Ungár Péter, az ATV Egyenes Beszéd keddi műsorában elmondta: érthető a szombathelyiek gyanakvása Hende Csaba utazásaival kapcsolatban, hisz nem ez volna az első eset, hogy Hende nem egyedül utazott külföldre.

Öt napot tartózkodni Panamában, egy másfél perces beszédért, ez egy teljes abszurdum. Úgy, hogy a szombathelyiek jelentős része még a Balatonhoz se tud lemenni – mondta Ungár Péter. Aki azt kérte Stummer Jánostól, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökétől: hívják be a testület ülésére Hendét, számoljon be a Nemzetbiztonsági Bizottságnak, mit csinált Panamában.

Hende Csaba ma egy új szintet lépett saját maga parodizálásában: egy ideig csak arról beszélt lépten nyomon, hogy milyen remek jelöltnek tart, talán azt remélve attól, hogy saját népszerűtlenségéből rám is ragad valami – reagált Facebook-posztban Hende állítására Ungár Péter.

Miután ezt nem érezte elég hatékonynak, ma az Egyenes Beszédben azt hazudta, hogy ha én nyerem a választást átülök a Fideszbe. Most arról tekintsünk el, hogy a kétségkívül nem a humoráról ismert Hende Csaba is kinevette magát az interjú végén. Az azonban optimizmusra ad okot, hogy szűk egy évvel a választások előtt a kormánypárt oda jutott, hogy leginkább saját magukkal próbálják meg ijesztgetni a szavazókat – írta az LMP országgyűlési képviselője.

Hende Csabának pedig üzenem: látva a teljesítményét, ha fiatal koromban a karriervágy miatt a Fideszbe, és nem az LMP-be lépek be, most könnyen lehetnék a térség kormánypárti országgyűlési képviselője. De mivel többek között akkor most saját magamat kéne buzizni ebben a kampányban, ellenzéki politikus lettem, és vele szemben én még soha nem is hagytam cserben a politikai közösségemet.

 

Forrás: ugytudjuk.hu

Elbukta a 77 milliárdos Norvég Alapot Magyarország

A kormány addig hadakozott, míg elbukta a pénzt. 

  • 2021.08.04

Luxus hotelt vett Szijj László

Az épületet közpénzekből húzták föl. 

  • 2021.08.04

A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A külföldi láncok közül tavaly a Lidl átvette a vezetésgt a Tescotól. 

  • 2021.08.04