Hiába az eljárások öntik a pénzt a Simonka-birodalomba

Hiába az eljárások öntik a pénzt a Simonka-birodalomba

Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója 3 órás fórumon kampányolt a vád alatt álló fideszes politikussal, derül ki Hadházy Ákos friss posztjából.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője(!) háromórás fórumot tartott Simonka György fideszes képviselővel, akire az ügyészség 8 és fél év börtönt kért bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás miatt; emellett vesztegetéssel is megvádolta - írja friss Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos. A független képviselő szerint ráadásul Simonka i ellen még egy nyomozás zajlik az EU-s pénzek szisztematikus lenyúlása miatt.

De hiába az eljárások Hadházy szerint mindeközben újabb 5 milliót dobott a kormány a Simonka-hálózathoz. “Miközben nyomoznak a támogatások lenyúlására létrehozott kamu alapítványok, cégek és egyesületek ügyében, a Magyar Falu programból a Simonka testvére által vezetett "Pusztaottlaka Jövőjéért" alapítvány 5 millió forintot kapott. A legjobb helyre megy a pénz!” - állítja a képviselő.

Szerinte érdekesen "határolódik el" a Fidesz a megtévedt báránytól, de még érdekesebb, hogy továbbra is öntik a pénzt a Simonka-hálózatba. Furcsa, hogy a "kommunikációs igazgató" és a képviselő is elfelejtett beszámolni a mezőkovácsházi felemelő rendezvényről, pedig ahogyan egy helyi képviselő fogalmaz a posztjában: "A közel három órás kötetlen beszélgetés során képviselő Urak jóvoltából, sok értékes információt kaptunk és sokkal világosabban láthatjuk a körülöttünk folyó eseményeket. Szó esett a várható fejlesztésekről, a közelgő választásról". “Ha el merik indítani újra, az nagyon sokat mondana a rendszerről.” - zárja bejegyzését Hadházy Ákos.

 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője(!) háromórás fórumot tartott Simonka György fideszes képviselővel, akire...

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, July 20, 2021

Elbukta a 77 milliárdos Norvég Alapot Magyarország

A kormány addig hadakozott, míg elbukta a pénzt. 

  • 2021.08.04

Luxus hotelt vett Szijj László

Az épületet közpénzekből húzták föl. 

  • 2021.08.04

A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A külföldi láncok közül tavaly a Lidl átvette a vezetésgt a Tescotól. 

  • 2021.08.04