Jakab Péter: Fizessenek meg a tolvajok!

Jakab Péter: Fizessenek meg a tolvajok!

A parlamentre vetítette ezt a szöveget, Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc képével. Azonnal megjelentek a rendőrök.

Éjszaka kivetítettem két közveszélyes figurát a Parlament épületére, tájékoztatta a nyilvánosságot Facebook-oldalán Jakab Péter. A Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje hozzátette: egy miniszterelnököt, meg egy strómant vetített ki, a képek föláé pedig ezt a szöveget: “Fizessenek meg a tolvajok!”.

“Még a képük is annyira veszélyesnek tűnt, hogy pár percen belül két kormányőr és egy kisbusznyi rendőr gyűlt körém, hogy megvédjenek tőlük.” -írta Jakab Közben igazoltatták, ami eltartott vagy fél óráig, de tudja, hogy csak a munkájukat végezték. “Hamarosan mi is adunk nekik feladatot bőven. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!” - zárta bejegyzését a politikus.

 

Fizessenek meg a tolvajok! A parlament falán üzentem meg, mi az, amiből nem engedünk. Hogy miért így kellett megtennem,...

Posted by Jakab Péter on Wednesday, May 19, 2021

 

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.