Januárig maradnak a mostani szigorítások

Januárig maradnak a mostani szigorítások

A szilveszteri buliknak annyi. 

A miniszterelnök nem sokkal egy óra után a Facebook-oldalán közzétett videóban mondta el, hogy a koronavírusban továbbra is harcban állunk. A kórházakban a betegekért küzdenek az orvosok és az ápolónők. Orbán Viktor közölte: fenntartják a szigorú intézkedéseket, “szigor kell, mert karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk” - tudósít a Telex. 

A jelenlegi kijárási tilalom és szigorú intézkedések január 11-ig érvényben maradnak, mondta Orbán Viktor. “Azt, hogy szenteste tehetnek-e kivételt, csak december 21-én döntik el, az akkori állapotok ismeretében” - tette hozzá. Az viszont biztos, hogy nem lesz kivétel december 31-én, a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani. - mondta Orbán Viktor.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.