Később kellene nyitni

Később kellene nyitni

A Magyar Orvosi Kamara szerint később kellene nyitni, különben jön a 4. hullám.

Svéd Tamás intenzív terápiás főorvos, a Magyar Orvosi Kamara elnökségének titkára a 168 Órának adott interjúban azt mondta: örvendetes, hogy egyre többen vannak beoltva, de ahhoz, hogy visszakaphassuk a korábbi életünket, a védettek nagyobb aránya kellene, a megkezdődött lazítások miatt viszont attól tart, jöhet egy negyedik hullám.

Svéd szerint „megint fordítva ülünk a lovon, nem úgy zajlik a nyitás, ahogyan azt célszerűnek látnánk, mert ahhoz, hogy az egészségügy fellélegezhessen, később kellett volna nyitni”. A főorvos szerint nagy baj, hogy vannak tényezők, amikkel nem tudunk pontosan számolni, egy lehetséges új mutáció bármikor boríthatja a terveket.

 

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.