Kevesebben oltatták be magukat a napokban

Kevesebben oltatták be magukat a napokban

Napi 150 ezer első dózist kell eloltani az oltási terv szerint a következő két hétben naponta, ehhez képest tegnap 24 ezret adtak be. Ha ebből tendencia válik, akkor az akadálya lehet a lakosság védelmének kialakulásában.

Múlt szombaton kezdődött az oltási terv nehezebb része, cél az 5, majd a 6 millió. Ehhez 2 héten át napi 150 ezer első dózist kell eloltani, ami nem tűnik egyszerű feladatnak, hiszen ennyi vakcinát még nem adtak be soha egy nap alatt - írta a telex.

A május 5-én közölt adatok szerint kedden (tegnap) 24 202 első dózist adtak be, ezzel már olyan jelentős elmaradásba került a terv, ahonnan nem lesz könnyű visszahozni - írta a lap.

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.