Kirúgta Petry Zsoltot a Hertha

Kirúgta Petry Zsoltot a Hertha

Előzőleg a kapusedző a Magyar Nemzetnek fejtegette nézeteit a szivárványcsaládokról, illetve a bevándorlásról.

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Hertha BSC Petry Zsolttal, miután a kapusedző a Magyar Nemzetnek nyilatkozott,, ami keresztül száguldott a teljes német nyelvű sajtón is. Petryvel hétfő reggel jelent meg interjú, amelyben arról beszélt: nem érti, miért állt ki Gulácsi Péter, a magyar futballválogatott és az RB Leipzig kapusa a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású emberek mellett.

Petry arról is beszélt, hogy a nemzeti oldallal szimpatizál, és úgy fogalmazott: „Nem is értem, hogy Európa hogyan képes morálisan ilyen mélyre süllyedni, mint ahol most van. A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Olyan nemzeti értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk. Európa keresztény földrész, én nem szívesen nézem végig azt az erkölcsi leépülést, ami végigsöpör a kontinensen. A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy.

„Petry Zsolt munkáját mindig nagyra értékelték a Hertha BSC-ben töltött évek alatt. Azt is mindig tapasztalták, hogy nyitott, toleráns és segítőkész. Soha nem viselkedett homofób vagy idegengyűlölő módon "- mondta Carsten Schmidt vezérigazgató a német csapat oldalán megjelent nyilatkozatában. A közlemény szerint megismerték a fordítás finomságait, és azt a tényt, hogy Petry egyes állításait kihagyták az interjúból, ezzel együtt megállapították,hogy az elmondott állítások összességében nem felelnek meg a Hertha BSC értékeinek. “Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Petry Zsoltnak az elvégzett munkáért, és minden jót kívánunk neki a jövőben "- teszi hozzá az igazgatóság elnöke.

Petry Zsolt is megszólalt a honlapon„Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok sem homofób, sem idegengyűlölő. Nagyon sajnálom a bevándorlási politikával kapcsolatos nyilatkozatomat, és elnézést szeretnék kérni mindazoktól az emberektől, akik menedéket keresnek nálunk, és akiket ezzel megsértettem. Nagyon szerettem dolgozni a Hertha BSC-nél, és tisztelem ezt a döntést. Kívánok mindenkinek sikert a jövőben a Hertha BSC-nél. " - zárta nyilatkozatát.

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.