Mától a Szputnyik vakcinára is lehet időpontot foglalni

Mától a Szputnyik vakcinára is lehet időpontot foglalni

Érvényes regisztrációval az AstraZeneca, Sinopharm és Szputnyik vakcinára lehet időpontot foglalni mostantól - mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján.

A 24.hu beszámolója szerint Müller Cecília emlékeztetett arra, hogy a teljes védettséghez a második oltás is szükséges. Arra kért mindenkit, hogy vegyék fel a második oltást is. Elmondta:

Magyarországon az indiai mutánst még nem azonosítottunk, de ez valószínűleg idő kérdése. A brit mutáns megbetegítő képessége rendkívül erőteljes jelenleg.

Müller felhívta a figyelmet arra is, hogy annak, aki három hónapon belül esett át a betegségen, nem ellenjavalt az oltás három hónapon belüli felvétele. Ezt az oltóorvossal kell megbeszélni, mert azoknál, akiknél enyhe lefolyású volt a betegség, nem képződik sok ellenanyag a fertőzés során.

24.hu

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.