Mészáros Lőrinc öccse cégeiből 693 milliót vett ki

Mészáros Lőrinc öccse cégeiből 693 milliót vett ki

Orbán emberei semmit se éreznek a válságból, ami százezrekéletét keserítette meg. Még az is elég a sikerhez, ha valaki, Mészáros Lőrinc testvére: Jánosból is vagyonos embert csináltak akaratukon kívül a magyar adófizetők.

 

 

693 millió forint osztalékkifizetést szavaztak meg Mészáros János

három nagy cége, a Pegazus Trade Kft., a Herceghalom Interat Zrt. és a Híd-Tám Kft. tavalyi nyereségéből - írta meg a 24.hu. A vállalkozó nyilvánvalóan családi kötődésének köszönheti vállalkozásai sikerét, ugyanis nem másnak,mint a leggazdagabb magyarrá lett egykori gázszerelőnek, Mészáros Lőrincnek az öccse.

Az ifjabb Mészáros persze szintén csak a báty gyerekkori barátjának, Orbán Viktornak a hatalomra kerülése után indult gyarapodásnak és nem azért, mert feltalált valamit, mint állítólagosan Rogán Antal. Felívelése egyenes arányban áll az állami megrendeléseivel.

És a kisebb cégei még le se adták a mérlegüket, így a bérből és fizetésből élő embereknek így is felfoghatatlan százmilliókon túl további osztalékjövedelemre is szert tehet.

Mészáros János remek családi kapcsolatai és az adófizetők jóvoltából 2020-ban csak osztalékból napi 1,9 millió forintot keresett, annyit, mint egy minimálbérért dolgozó munkás egy egész év alatt.

 

Hadházyék bojkottálják a melegellenes pedofiltörvény szavazását

Hadházy Ákos mellett biztosan kihagyja a szavazást Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is.

  • 2021. június 14.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.