Mészárosék újíthatják fel a Citadellát

Mészárosék újíthatják fel a Citadellát

Tiborcz István cégét sikerült beelőzni.

A 24.hu hívja fel a figyelmet, hogy végre eldőlt, mely cégek dolgozhatnak a következő években a Citadella felújításán. A munkára összesen 20 milliárdot szán az állam. A tenderre két jelentkező is volt. Végül a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV és a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market közös ajánlata lett a befutó, szemben a Tiborcz István-féle WHB és az Épkar közös ajánlatával.

A tendert a budai Vár felújítását is intéző Várkapitányság Zrt. írta ki. A beruházás hátteréről a 24 további részleteket ismertet még.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.