Orbán szerint Gyurcsány az igazi ellenfél

Orbán szerint Gyurcsány az igazi ellenfél

Orbán szerint Gyurcsány az igazi ellenfél. Karácsony Gergely és a többiek csak epizódszereplők. A miniszterelnök szerint Karácsonynak nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel.

Orbán Viktor idei évzáró beszédében Debrecenben azt mondta, hogy az elmúlt évben nemcsak egészségügyi, de gazdasági és szociális válság is volt, amely „súlyosan érintette a családokat, szétzúzta a hagyományos emberi kapcsolatokat” - jelent meg a Magyar Nemzet cikkét szemléző 24.hu-n.

Elmondta, hogy hazánk ezt a „tripla válságot” európai és világszinten is kiemelkedően jól kezelte, szerinte megnyertük az európai oltási versenyt, Európában Magyarországot tartja a legjobban átoltott országnak.

A miniszterelnök a Magyar Nemzet szerint beszédében a közelgő választások kapcsán a központi szerepet pedig Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kapta.

A miniszterelnök szerint a kampányban elég, ha az igazat mondják a jelöltek, ami nem más, mint hogy valójában a Gyurcsány a főnök. Orbán szerint ő az igazi ellenfél, Karácsony Gergely és a többiek csak „epizódszereplők”.

A miniszterelnök szerint „Karácsonynak nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel”.

Orbán kijelentette, hogy a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot az, ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Magyar Nemzet/24.hu

Elbukta a 77 milliárdos Norvég Alapot Magyarország

A kormány addig hadakozott, míg elbukta a pénzt. 

  • 2021.08.04

Luxus hotelt vett Szijj László

Az épületet közpénzekből húzták föl. 

  • 2021.08.04

A Lidl mindenkit beelőzött Magyarországon

A külföldi láncok közül tavaly a Lidl átvette a vezetésgt a Tescotól. 

  • 2021.08.04