Orbán titokban meglátogatta Lázárt

Orbán titokban meglátogatta Lázárt

A Mezőhegyesi Ménesbirtokot nézte meg a miniszterelnök a feleségével.

Több, egymástól független helyi forrás arról tájékoztatta a Narancs.hu-t, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, inkognitóban – Lázár János vendégeként Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságnál járt Orbán Viktor és felesége.

 „A Ménesbirtok központi épületében, amit mi csak 'nagyirodának' nevezünk, a franciáktól visszavásárolt vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is járt szombaton Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó. Lázár Jánossal, a gazdaság kormánybiztosával és feleségével együtt érkeztek, s több helyütt még a terepjáróból sem szálltak ki” – mondta a lapnak az egyik mezőhegyesi informátor.

Az egyik helyi képviselő, Kovács István a közösségi oldalán azt firtatta, amit sok helybeli is kérdez, miért nem értesítette a településvezetést, miért nem tisztelte meg a mezőhegyesieket Orbán Viktor azzal, hogy előre értesíti őket, hogy a városba látogat?

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtósa egyébként megerősítette a látogatást tényét, de részleteket nem árult el.

Lázár János 2018 óta a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztosa. Azóta ömlenek is a milliárdok a békési tangazdaságba.

 

Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja, 2 év felfüggesztettet kapott

Egy szinte mellékszerepőrő van szó, aki a kenőpénzeket vett át és juttatott célba. 

  • 2021.09.15

Gulyás: A kormány nem kívánja a lezárások politikáját folytatni

A kormány értékelése szerint a koronavírus negyedik és azt követő hullámai alapvetően eltérnek majd az előzőektől, hiszen az oltás védettséget ad, aki be van oltva, annak a védettsége sokszorosára nő - közölte a járványügyi helyzettel kapcsolatban a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten, a Kormányinfón.

  • 2021.09.15