Orbánék ráküldték a titkosszolgálatot Czeglédyre?

Orbánék ráküldték a titkosszolgálatot Czeglédyre?

A politkus szerint igen, és elég sok gyanús dolgot észlelt.

"Még én is megdöbbentem az állampárt legújabb lépésén: a Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rám." - kezdte Czeglédy Csaba posztját Facebookon.

A politikus szerint Orbánék Pintér Sándor parancsára titkosszolgálattal figyeltetik meg őt, követik minden lépését, figyelik az otthonát. A politikust egy kocsi is elkezdte követni, mikor elindult otthonról, Czeglédy azonban cselesen mögéjük került és leolvasta a rendszámot, amiről kiderült, hogy itthon nincs regisztrálva! Szerinte ez is azt bizonyítja, hogy a titkosszolgálat van a nyomában.

Persze, az is lehet, hogy a hirtelen feltűnt idegenek csak véletlenül sétálgattak céltalanul lakásom környékén, üldögéltek egy padon a ház mellett két fokban, továbbá könnyen lehet, mindennapos dolog, hogy hamis rendszámmal járnak autók a városban. Utóbbi esetben azért kérem a rendőrség hatékony fellépését. Hozzátette: Egy azonban mindezekből teljesen biztos: a Fidesz már nagyon fél.

"Vajon rajtam kívül még hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz? Hányunk háza előtt állnak autók, hányunk telefonjait hallgatják le, hányunk e-mailjeit olvassák? Vajon mi lesz a következő lépés, a lakásaink bepoloskázása, gyermekeink vegzálása?" - tette fel a kérdést, ami tényleg nagyon rossz időket idéz, de nem alaptalan ezen tapasztalatai alapján.

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.