Parlagon hever a házelnöki rezidencia

Parlagon hever a házelnöki rezidencia

A luxuslakás egy egész emeletet elfoglal egy parlament környéki épületben, de Kövér László egyelőre nem költözött be.

Még három évbe volt hír a sajtóban, hogy 2,5 milliárd forintért felújítanak egy olyan Steindl Imre által tervezett épületet, melynek legfelső szintjén kialakítják az országgyűlés mindenkori elnökének rezideciáját. Az építkezés befejeződött, de nem derült ki, hogy beköltözött-e a lakásba Kövér László Házhelnök. 

Most a Hírklikk megtudta, a luxus lakás parlagon hever, mert a parl,amengt elnöke nem költözött be. A négy hálószobás, két fürdővel ellátott rezidencia egy protokolláris fogadóhelyiséggel és könyvtár is felszerelték, de ez utóbbi helyiségeket sem használták még, mert a világjárvány  kerülték az elmúlt egy évben a fizikai kontaktussal járó protokoll eseményeket. 

 

Forrás: Hírklikk

 

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.