Szolnoki alpolgármester. több pénz lesz utakra

Szolnoki alpolgármester. több pénz lesz utakra

Bár a kormányzati megszorítások elérrték Szolnokot a szocialista Györfi Mihály bizakodó,mert több pénz lesz a veszélyes utak. illetve járdák megjavítására.

Györfi Mihály Szolnok ellenzéki alpolgármestere Facebook-posztban értékelte az elmúlt időszakot. Szerinte kormány indokolatlan megszorításai Szolnok városát is. Ez jól látszik abból, hogy térkövekre sem volt pénze a városnak. Öröm viszont, hogy az idei évben több pénz ígérkezik a városüzemeltetési feladatokra. Megérte a nagyobb keretösszegért lobbiznunk, hiszen így több pénz jut majd a veszélyes utak vagy járdák javítására, padok kicserélésére, állítja a szocialista politikus.

 

Szerinte ennek egyik első és látványos eredménye az, hogy 11 év után, végre elkészült a Fiumei Úti Általános Iskola melletti járdaszakasz. “Mindig jó látni az elvégzett munkánk eredményét.” - lelkendezett Györfi.

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.