Ügyvéd haverjával síelt Borkai Zsolt

Ügyvéd haverjával síelt Borkai Zsolt

Az adriai szextúrába belebukó egykori győri városvezető a kaszinótulajdonos Rákosfalvy Zoltánnal síelt.

Az ugytudjuk.hu közölt cikket arról, hogy láthatóan kiheverte 2019-es bukását Borkai Zsolt egykori olimpikon, az adriai szextúrás videók után távozni kényszerülő volt győri polgármester. Pedig az utóbbi hetekben arról szóltak Győrben városi pletykák, hogy Borkai öngyilkos lett volna. A hírekre a Telexnek nyilatkozva úgy reagált: „Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok. És azt is, hogy a sportolói mivoltomnak köszönhetően van bennem elég erő ahhoz, hogy az átélt pokol után is folytatni tudjam az életemet. Nem teszem meg senkinek ezt a szívességet”. – nyilatkozta ekkor Borkai.

A lap szerint nyilatkozatát pedig alátámasztja, hogy eljutott szerkesztőségükbe egy fénykép, amelyet információik szerint Rákosfalvy Zoltán, a hírhedt adriai hajóorgia, illetve az audis telekügy másik szereplője, a város korábbi ügyvédje posztolt Facebookra. Ezen Borkai és Rákosfalvy együtt, mosolyogva pózolnak egy osztrák síparadicsomban. A képet az ugytudjuk.hu oldalán nézheti meg!

 

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03

Változik a vonatok, a HÉV és a Volánbusz-járatok menetrendje pünkösdkor

Érdemes figyelni, mert össze-vissza variálták a napokat.  

  • 2022.06.03