Újabb fideszes rádiója lesz Szolnoknak

Újabb fideszes rádiója lesz Szolnoknak

A médiahatóság szerint csak a Karc FM pályázott egy üres szolnoki rádiófrekvenciára. 

A médiatanács elvégezte a szolnoki 97,1-es frekvenciára érkezett ajánlatok alaki vizsgálatát - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel. A Szolnok 97,1 MHz  frekvencia közösségi jellegű használatára kiírt pályázatokra beadott ajánlatok alaki vizsgálata után a testület pályázati nyilvántartásba vette az egyedül pályázó Karc FM Média Kft.-t. A KArc FM-en olyan fideszes nagyágyúk vezetnek műsort, mint például a kormánypárt ötös számú tagkönyvének tulajdonosa, Bayer Zsolt. 

 

Ez már a második szolnoki rádió, amely fideszes hangszerelésben szólalhat meg hamarosan. Nemrég a Méészáros Lőrinc tulajdonolta BEST FM kezdett sugározni a régi szolnoki rádió frekvenciáján. 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.