Újabb tévés csatlakozott Márki-Zay csapatához

Újabb tévés csatlakozott Márki-Zay csapatához

Péterfi Judit korábban portréfilmet csinállt az ellllenzéki miniszterellnök-jelölltről, most sajtófőnök lesz. 

Újabb korábbi tévés csatlakozik Márki-Zay Péter kampányához: az egykori ATV-s és Hír Tv-s Péterfi Judit lesz az Egységben Magyarországért sajtófőnöke, jelentette be a miniszterelnök-jelölt a Facebookon, tudósított a Telex. Márki-Zay szerint Péterfivel már négy éve ismerik egymást, akkor a 2018-as kampányban videót forgattak róla Hódmezővásárhelyen, ezért pedig Márki-Zay azóta is „nagyon hálás” neki. Kiderült, azóta tegeződnek is.

Péterfi „kézzel-lábbal azon lesz”, hogy Márki-Zay miniszterelnök legyen, mert szerethetőnek tartja, és szerinte ilyen miniszterelnök kell az országnak. Sok tartalmat, videót ígért a követőknek a miniszterelnök-jelölt életéről, mindennapjairól. Márki-Zay szerint Péterfi azért ideális a feladatra, mert értékeli, ha valaki kendőzetlenül őszinte.

A Magyar Hang emellett új nevekről is ír, akik tagjai lesznek Márki-Zay árnyékkormányának: a lap szerint az önkormányzatiság kérdésében Wittinghoff Tamás lesz a felelős, aki harminc éve Budaörs polgármestere. Az egyházi ügyekért Lukácsi Katalin hitoktató felel majd, aki korábban a KDNP tagja volt.

 Forrás: Telex

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03

Változik a vonatok, a HÉV és a Volánbusz-járatok menetrendje pünkösdkor

Érdemes figyelni, mert össze-vissza variálták a napokat.  

  • 2022.06.03